Onze doelstelling

Zie jij door de bomen ook het bos niet meer als het gaat om gezonde voeding voor je kat of hond? Ga je ook af op gelikte advertenties en vertrouw je er maar op dat het goed zit?

Vandaag de dag zijn er zoveel merken voer en allemaal beweren ze de beste te zijn. Maar niets is minder waar…

In veel merken zitten Ingrediënten waar honden en katten niks aan hebben. Sterker nog, veel van deze Ingrediënten kunnen je huisdier behoorlijk ziek maken. Naturepet.nl heeft zich tot doel gesteld uitsluitend gezonde en verantwoorde voedingen, supplementen, snacks en nog veel meer aan te bieden. Hiervoor heeft Naturepet.nl de nodige research gedaan. Dit alles om jouw hond en kat een gezond en vitaal leven te bieden.

VerzorgingApotheek

Onze inspiratiebron

Inspiratiebron om natuurlijke en verantwoorde voeding, snacks, supplementen en meer aan te gaan bieden is mijn eerste hond geweest. Nadat zij in 2012 aan de gevolgen van kanker is overleden, wilde ik het fijne van kanker weten: hoe het ontstaat, wat het is en wat je ertegen kunt doen om het risico hierop te verkleinen.

Angel, mijn eerste hond, heb ik altijd een brok gegeven waarvan ik dacht dat deze goed was voor haar. Totdat ik me eens echt ging verdiepen in het onderwerp voeding.

Ik ben er tot mijn schrik achter gekomen dat in het voer dat zij kreeg, ingrediënten zitten die schadelijk zijn voor de gezondheid: granen als vulmiddel, chemische toevoegingen om de houdbaarheid te waarborgen, kunstmatige geur-, lok- en smaakstoffen.

Dit alles wilde ik mijn nieuwe hond besparen. Zo ben ik op zoek gegaan naar betrouwbare en eerlijke voedingen en heb zo in de loop heel veel expertise opgedaan als het gaat om gezonde voeding voor honden en katten.

Onze producten

Ben je nieuwsgierig naar de gezonde producten van Naturepet.nl?