Speciaal geselecteerde producten

Gezonde voeding en levensstijl, comfort en ontspanning spelen vandaag de dag een steeds grotere rol. Zo ook bij onze honden en katten.

Naturepet.nl heeft in de loop der jaren een grote expertise op dit gebied opgedaan. Of het nu om verantwoorde voeding gaat, een lekker tussendoortje of ontspannen luieren en slapen.

De producten op deze site zijn zorgvuldig uitgekozen en geven jouw hond of kat alles voor een gezond en comfortabel leven.

Bekijk onze producten

Gezonde voeding

Om een lichaam gezond en in conditie te houden, is gezonde voeding erg belangrijk. Een gezond voedingspatroon vermindert immers de kans op ziektes en andere aandoeningen.

Naturepet.nl heeft een exclusieve en eerlijke selectie merken voer voor honden en katten, waarin gezondheid en vitaliteit voorop staan.

Deze bevatten alles wat een hond of kat nodig heeft: rijk aan vlees, fruit, groenten en kruiden. De voeders zijn vrij van chemische toevoegingen, vrij van gluten en bevatten geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bekijk onze producten

Snacks & Supplementen

Ook de diverse snacks voor honden en katten in het assortiment zijn natuurlijk, vaak biologisch en zonder schadelijke toevoegingen. Je kunt je hond of kat dus met een gerust hart belonen.

De supplementen die Naturepet.nl aanbiedt zijn ter ondersteuning voor als je hond of kat zich toch even niet zo lekker voelt. Dat kan zijn na een ziekte, operatie of een antibiotica kuur.

Uiteraard zijn ook deze op natuurlijke basis zonder toevoeging van schadelijke ingrediënten.